Werkwijze geboortekaarten

1. Kijk in de collectie en word verliefd!

2. To make sure

Bij het kaartje kan je een sample bestellen. Je ontvangt dan een samplekaartje van het papier en druktechniek.

Het kan zijn dat het ontwerp niet helemaal gelijk is aan het kaartje op de website. Het is helaas onmogelijk om van alle kaartjes samples te maken. Omdat de drukplaten voor het maken van de kaarten erg kostbaar zijn en het stellen van de machine veel tijd kost maken we geen gepersonaliseerde proefkaarten. Het is daarom niet mogelijk om een sample te ontvangen met een door jullie gekozen naam en/of ontwerp.

3a. Zit je kaartje er tussen!

Is het kaartje precies zoals jij het wil! Yes! Dan kan je het kaartje bestellen via de website. Het liefst 6 tot 4 weken voor de uitgerekende datum. De geboortekaarten zijn exclusief accessoires. Wil je ook enveloppen, het adresseren van enveloppen, (ontwerp)postzegels, sluitstickers, babyborrelkaartjes en/of paperclips voeg deze dan toe aan de bestelling. (Tip: Bestel altijd een aantal kaartjes extra. Het is erg kostbaar om een paar bij te drukken)

3b. Wil je aanpassingen aan het bestaande kaartje?

Dat kan! Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier voor geboortekaarten. 
Vul al je gegevens in en ik zal binnen 4 werkdagen een offerte voor je opstellen.
Is de offerte akkoord, Dan kan je de bestelling plaatsen.

4. Bestelling plaatsen

Bestel je kaartje ongeveer 6 tot 4 weken voor de uitgerekende datum. Zodra de bestelling is geplaatst en de betaling is voldaan zorgen wij ervoor dat alle benodigdheden voor het kaartje op voorraad komen. Ook zullen wij binnen 4 werkdagen een eerste digitaal ontwerp naar jullie e-mail sturen.

5. Digitaal ontwerp

Wanneer jullie het digitale ontwerp hebben ontvangen mag je eventuele aanpassingen doorgeven. Bij de bestelling zitten altijd 3 correctie rondes. Wanneer het ontwerp gereed is wachten we vol spanning op de geboorte van jullie kindje(s). 

6. Kindje(s) geboren!

Zodra jullie kindje geboren is mag je de geboortegegevens via Whatsapp of via de mail naar me sturen. Ik stuur jullie dan zo snel mogelijk het definitieve kaartje. Als deze akkoord is gaat de productietijd in.

7. Productietijd

De productietijd van de kaartjes is maximaal 5 werkdagen. Vervolgens gaan we de kaartjes naar jullie versturen.

Wil je dat jullie kaartjes met spoed naar jullie verzonden neem dan even contact met me op voor de mogelijkheden. De extra kosten hiervoor zijn altijd € 50,-. Het zal aan de bedrukking liggen hoe snel we kunnen verzenden. 

(Wij werken niet in het weekend en op feestdagen. Voor spoed opdrachten werken we op zaterdag)

8. Verzending

Je kan kiezen tussen 3 soorten verzending. Wij versturen standaard via PostNL aangetekend (regulier binnen 1 a 2 werkdagen in NL en BE) naar jullie toe. Je kan ook kiezen voor DHL parcel (regulier binnen 1 a 2 werkdagen in NL en BE) en voor DHL Express (1 a 2 werkdagen binnen de EU). Is het pakket 5 werkdagen na verzending niet bij jullie, neem dan contact met ons op.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de levertijd van de postbedrijven.