WERKWIJZE TROUWKAARTEN

1. Kijk in de collectie en word verliefd!

2. ORIËNTEREN

Neem een kijkje bij de collecties. Om de kaarten te kunnen zien en voelen kunnen we een afspraak maken in de studio of je kan een samplebox bestellen.

3a. EEN DESIGN UIT DE COLLECTIE

Vul het offerte formulier zo compleet mogelijk in. Het liefst 6 tot 8 weken voor de datum dat je de kaarten zou willen verzenden. Heb je meer haast, laat dit dan weten op het offerte formulier.


Binnen 4 werkdagen na het insturen van het offerteformulier ontvangen je een prijs of berichtje.

Na akkoord op de offerte zal er een aanbetaling gedaan moeten worden. Vervolgens gaan we starten met het digitale ontwerp.

Er zijn 3 correctie rondes mogelijk om de kaarten naar wens te maken.

Na akkoord op het definitieve ontwerp zal het restbedrag voldaan moeten worden en zullen wij gaan straten met de pruductie.

We sturen het pakket dan zo snel mogelijk naar jullie toe.

3b. EEN DESIGN OP MAAT

We maken graag een design op maat voor jullie mooie dag!

Graag maken we hiervoor eerst een vrijblijvende afspraak om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Je mag hiervoor een mail sturen naar annelie@thespecialpress.nl

4. OFFERTE

We maken een op maat gemaakte offerte voor jullie.

5. ONTWERP

Wanneer de offerte akkoord is, moet er een aanbetaling gedaan worden. Als deze is voldaan gaan we starten met het digitale ontwerp.

6. DESIGN AKKOORD

Na akkoord op het definitieve design, gaan we aan de slag met het drukken van de kaarten en enveloppen. We sturen het totale pakket naar jullie toe.

Wanneer je gebruik maakt van onze verzendservice, zorgen wij ervoor dat de kaarten verzendklaar gemaakt worden en op de post worden gedaan.

7. VERZENDING

Je kan kiezen tussen 3 soorten verzending. Wij versturen standaard via PostNL aangetekend (regulier binnen 1 a 2 werkdagen in NL en BE) naar jullie toe. Je kan ook kiezen voor DHL parcel (regulier binnen 1 a 2 werkdagen in NL en BE) en voor DHL Express (1 a 2 werkdagen binnen de EU). Is het pakket 5 werkdagen na verzending niet bij jullie, neem dan contact met ons op.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de levertijd van de postbedrijven.